Echipa WATERPIA s-a Óntors la lucrurile simple, Ónsă esenţiale vieţii şi importante pentru toate categoriile sociale, de aceea a elaborat o tehnologie care oferă apă pură şi proaspătă la costuri accesibile. Acum, apa sănătoasă nu mai este un lux sau un efort.
Tehnologia de purificare WATERPIA transformă apa urbană Ón apă sănătoasă, sigură pentru consum direct dar şi pentru activităţi adiacente. Puteţi beneficia acum de apă purificată, la temperatura dorită suportând un cost cu mult inferior variantei Ómbuteliate.

1. Filtrarea grosieră este primul pas al procesului de purificare şi se face cu ajutorul filtrului sediment, care are capacitatea de a reţine impurităţi de 15 ori mai mici decât un grăunte de nisip, particulele cu diametrul mai mare de un micron (rugină, praf, bacterii, viruşi). Totodată, acest prefiltru mai are şi rolul de a mări durata de viaţă a filtrelor din stadiile ulterioare de filtrare a apei. Capacitate de filtrare 1.800l.

2. Filtrul pre - carbon elimină din compozitia apei substanţele chimice toxice, precum: materiale sintetice cancerigene, insecticide, clor. Capacitate de filtrare de 1.800l .

3. Filtrarea de precizie se poate realiza diferit Ón funcţie de componentele utilizate:

1. Ultrafiltrul: foloseşte un sistem de membrane de mare precizie, elimină particulele microscopice rămase Ón apă şi extrage doar apa pură, inclusiv mineralele. Capacitatea de filtrare: 5.400l .
2. Filtrul CSM: are capacitatea de filtrare mai mare decât a produselor care folosesc sistem de membrane, Ónsă foloseşte un tub de drenaj separat pentru eliminarea impurităţilor. Eliminarea particulelor microscopice nu afectează procentul de minerale din apa rezultată. Capacitatea de filtrare: 5.400l .
3. Lampa UV: realizează sterilizarea bacteriană a apei, eliminând viruşii, bacteriile şi agenţii patogeni. Apa rezultată este sigură din punct de vedere bacteriologic fără folosirea de substanţe chimice, deci Ón mod natural, fără a genera reziduuri. Durată de funcţionare: 3.000 - 6.000 de ore, Ón funcţie de numărul de porniri - opriri.


4. Filtrul post - carbon este construit pe bază de carbon activ granular şi conferă apei gustul natural, prin eliminarea gazelor dizolvate, cu miros neplacut. Acesta face faţă schimbărilor rapide de calitate a apei, datorită gradului mare de absorbţie precum şi spectrului larg de materiale absorbite. Capacitate de filtrare: 3.600l.