WATERPIA redă formula apei autentice la locul de consum, în orice moment şi la orice temperatură. Tehnologia WATERPIA vă oferă posibilitatea de a beneficia de apă sănătoasă, proaspătă şi absolut sigură, la un raport valoare - cost optim. Alegeţi WATERPIA şi vă veţi oferi o viaţă mai simplă şi mai sigură.

Sănătate - Deoarece consumul sănătos şi hidratarea constituie subiecte care au luat din ce în ce mai multă amploare în ultima perioadă, echipa WATERPIA a sesizat această nevoie neacoperită a pieţei, o nevoie de bază şi un "lux" binemeritat; apă sănătoasă, proaspătă şi sigură de la propriul robinet. Cu WATERPIA dispare problema care apare atunci când se desface un recipient cu apă şi se recomandă golirea acestuia în timp cât mai scurt, pentru a preveni înmulţirea exponenţială a bacteriilor.

Economic - Preţul apei conţinute într-un ambalaj este infim, faţă de preţul PET-ului, al dopului, al etichetei, costul de îmbuteliere, depozitare şi transport. Pentru recipiente mai mari, raportul devine putin mai favorabil. De aceea, preţul pe care îl plătiţi pentru apa consumată zilnic, include şi costuri pentru componente de care nu beneficiaţi direct, dar pe care le plătiţi pentru că nu aţi avut altă alternativă, însă acum există purificatoarele WATERPIA. Un alt element de ineficienţă se referă la faptul că majoritatea persoanelor nu golesc o sticlă întreagă de apă înainte de a o arunca. Noi vă oferim oportunitatea de a economisi sume, care cumulate devin semnificative, deoarece veţi beneficia fără griji de propria sursă de apă, în cantităţi nelimitate, în orice moment.

Confort şi eficienţă - Problemele legate de spaţiul de depozitare, transport şi manevrare a recipientelor cu apă au dispărut cu purificatoarele WATERPIA. Tehnicienii noştri de service asigură în timp util mentenanţa purificatoarelor, igienizarea lor şi schimbul de filtre. Singura ta grija devine hidratarea corectă a organismului. În plus, facturile au valori constante deoarece chiria aparatului este aceeaşi lunar, indiferent de consumul de apă şi astfel se evită verificările greoaie ale facturilor.

Ecologic - Ambalajele de unică folosinţă utilizate pentru îmbutelierea apei nu sunt ecologice; biodegradarea unei sticle de plastic durează 1.000 de ani. Statisticile arată că 10% din sticlele de plastic sunt aruncate aleatoriu, ceea ce conduce la poluarea mediului. Incinerarea a restului de 90% de ambalaje duce la eliberarea de substanţe toxice, în timp ce metalele grele sau alţi compuşi se depozitează în cenuşă şi pot ajunge în pânza freatică. E un cerc vicios, consumul de apă duce la bunăstarea omului, dar şi la îmbolnăvirea planetei. Ca o ironie, oamenii beau apa îmbuteliată deoarece nu au încredere în apa de la robinet dar, datorită deşeurilor produse de sticlele de plastic, apa devine din ce în ce mai poluată. Refuzaţi să contribuiţi la poluarea mediului şi alegeţi purificatoarele WATERPIA.

Transparenţă - Purificarea se face "la robinetul consumatorului", înlăturându-se orice suspiciune privind filtrarea sau provenienţa apei.